scarpe a buon mercato

A topnotch WordPress.com site

Nachtleven Ibiza

Het nachtleven op Ibiza

Ibiza is het Mekka van het nachtleven en de thuisbasis van enkele van de populairste nachtclubs van de hele wereld. Veel van deze Ibiza’s super-clubs hebben de geschiedenis van de hedendaagse muziek gevormd en beroemde Dj’s op Ibiza hebben diverse trends ingesteld. Wanneer er een nieuw muziek genre is ontstaan, is het zeer waarschijnlijk ontstaan op Ibiza. De volgende clubs worden gezien als de top clubs van Ibiza;

Pacha

Deze club kenmerkt zich door de stijl en top Dj’s. Pacha heeft verschillende verdiepingen en er spelen verschillende genres van muziek.

Amnesia

De club Amensia behoort tot een van de toonaangevende house- en dancemuziek clubs van de wereld. Twee enorme hallen en betoverende beeldprojecties helpen de Dj’s spanning op te bouwen. De ‘cocoon party’ is een enorme trekpleister!

Space

Je zou verwachten dat het aantal futuristische decors en Alien geluiden de handelsmerken zijn van deze club, maar Space is echt iets totaal anders. Space is de enige club die een enorm buitenterras heeft.

Eden

Eden is relatief één va de jongste clubs op Ibiza, maar wordt gezien als één van de topclubs. Ibiza Eden is een vrij grote club, want het is geschikt voor maximaal 5000 personen. De muziek is vrij eclectisch. Er hebben hier al veel wereldberoemde Dj’s gedraaid door de jaren heen.

Privilege

In de Privilege club in Ibiza is het allemaal over de top. De club beweert de grootste ter wereld te zijn. De kers op de taart bij elk feest in deze club wordt toch wel verkregen door het overdekt zwembad, gelegen onder het Dj podium. Voor de rustzoekers onder ons; Rond de haven zijn er vele terrasjes en restaurants te vinden. En zijn er kleine kraampjes waar ze souvenirs verkopen tot ‘s avonds laat. De kleinere dorpen van het eiland hebben niet zo’n bruisend nachtleven als de hoofdstad, maar in ieder geval is San Antonio Abad zeker de moeite van een bezoek waard.


http://www.ibiza2.nl/nachtleven-ibiza/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 7, 2013 by .
%d bloggers like this: